Gastenboek

Hier kunt u de verhalen lezen van de gasten over hun rondvaart met de Avaleen.

 

Wij hebben vorige week een hele gezellige middag gehad op de Avaleen. Ik kan iedereen aanraden die een fijne vaarmiddag wil hebben om te reserveren bij Abel, voor ons heeft hij een 10! Weer of geen weer, bij Abel op de boot is het supergezellig. Eveneens heel informatief en ontspannen. Met een drankje in de hand hebben we genoten van de vaart. Heel erg bedankt en de hartelijke groeten van ons allemaal!

– Wijmpje Maria Koelewijn, 31-05-2017

 

 

Met onze kinderen en aanhang een mooie tocht gemaakt met de Avaleen. Schitterende vergezichten, mooie luchten, gezelligheid in de fraaie kajuit en op het water. Een tocht van drie uur om niet gauw te vergeten!

– Annelies en Wim Settels, 27-09-2015

 

Beste Abel, de tocht & het bellenfestijn van vandaag waren zeer geslaagd!
We vonden het erg leuk om bij jou aan boord te zijn.
Wat heb je een prachtig sloepje en we hebben je ervaren als een zeer prettige gastheer.
Leuk ook dat je zo je stinkende best hebt gedaan om de mooiste bellen van de dag te maken!
Wat ons betreft komt er volgend jaar een vervolg.
– Rob & Liane, Atelier de Kunst, 16-07-2015

 

 

Op 24 mei hebben wij met ons twaalven een leuke boottocht gemaakt op de Avaleen. Wij hadden dit onze moeder cadeau gedaan voor haar verjaardag en hebben er allemaal erg van genoten. Het gebied De Alde Feanen is ontzettend mooi en Abel is een gezellige en goede kapitein die veel wist te vertellen over het gebied. We hadden zelf hapjes meegenomen, de drankjes op de boot waren goed verzorgd en het zonnetje verzorgde de rest. Al met al een superdag gehad!!

– Fam. Doornbos, 27-05-2015

 

Op 7 november 2014 hebben we mijn moeders tachtigjarige verjaardag aan boord van de Avaleen gevierd, met koffie, appeltaart en een picknickmand vol lekkere hapjes. Door storm en regen voeren we door natuurgebied De Alde Feanen. We hebben genoten en mijn moeder zei dat ze nog nooit zo’n leuke verjaardag had gehad!

– Anne Boon 07-11-2014

 

2 november 2014 hebben wij met onze ouders genoten van een heerlijke morgen varen. Zelfs het zonnetje liet ons niet in de steek. Abel bedankt voor deze prachtige morgen en niet te vergeten koffie met zelfgebakken appeltaart. Absoluut een aanrader. GEWELDIG.

– Families Jonker, Zwiers en Gol 02-11-2014

 

Met heerlijk nazomerweer hebben we  met onze familie genoten van een middag varen met de Avaleen. Het is best lastig om een leuke activiteit te bedenken voor een groep van 12 mensen in de leeftijd van 3 tot 73. Met dit uitje is het zeker gelukt. De sfeer was gezellig en ongedwongen en de omgeving prachtig. Abel bedankt voor de fijne middag en de zelfgebakken appeltaart. Het was top!
– Marjan Steenbergen 28-09-2014

Gisteren een hele leuke tocht gemaakt met ons gezin. De high tea was heerlijk, het weer fantastisch en de tocht een belevenis.
Schipper Abel verstaat zijn vak. We hebben genoten.

– Ineke Kapsenberg 24-08-2014

 

We hebben enorm genoten van de rondvaart met de Avaleen van Grou naar Earnewoude door het natuurgebied de Alde Feanen. Een mooie boot voor een kleine groep.

– Fam. Varwijk 06-07-2014

 

De Avaleen is een een perfecte boot voor 10-12 personen. Mooie verhalen van de schipper en een prachtige route gevaren. Zelfs het weer werkte mee. Leuk en persoonlijk, je hebt zelf invloed of en waar je wilt stoppen. Ideaal voor kleine groepen.

– Fam. Van der Werf 01-06-2014

 

Op een prachtige zondagmiddag gingen we met negen collega’s en natuurlijk schipper Abel het natuurgebied de Alde Feanen in. Onder het genot van lekkere tapashapjes, een drankje en aangenaam gezelschap was het een hele mooie tocht, met een tussenstop bij de Princenhof in Earnewald (heerlijke soep!) . De Avaleen is een prachtige boot en ik kan iedereen deze rondvaart aanbevelen. Collega Marian en schipper Abel, bedankt voor de heerlijke middag/avond!

– Janneke Straatsma (Educatieve Bibliotheek Fryslân) 25-05-2014

 

Wij, een groepje verpleegkundigen uit het midden van het land, hebben genoten om mee te mogen varen met de Avaleen. We waren blij dat er een dak boven zat. Het werd een tocht met regen en wind, maar de pret was er niet minder om. Wij hebben genoten en het appelgebak was overheerlijk! Abel bedankt!

– Carla Westeneng  27-10-2013

 

Heel erg bedankt voor de fantastische tocht. We hadden een paar leuke uren en hebben genoten van de natuur, de boot en de heerlijke picknickmand. We waren bij Abel in goede handen en hopen het nog eens over te doen.

– René van der Veen (DMC-Connection.com) 01-09-2013

 

Vrijdag 28 juni heb ik met negen oud-studievriendinnen een mooie tocht gemaakt met de Avaleen op de Friese wateren. Terwijl we genoten van een overheerlijke lunch vertelde schipper Abel interessante weetjes over het veen in en rondom het nationaal park De Alde Feanen. Het was een toprondvaart in een supermooie boot. Een aanrader!

– Ramona Maramis 04-07-2013

 

Op nieuwjaarsdag zijn wij, de familie Sijpkens, vanuit Hemelum waar wij met zijn tienen logeerden in de fantastische B&B “De zevende hemel”  naar Grou gereden. Daar werden wij opgevangen door Abel, die daar met zijn prachtige salonbootje op ons stond te wachten. Het weer was zonnig op deze winterdag en het bootje lekker verwarmd. Wij maakten een schitterende rondvaart, waarbij Felice mocht helpen het roer te bedienen, wat ze goed deed met assistentie van Abel. De koffie, thee en appeltaart smaakten heerlijk onderweg. Wij hebben allemaal zéér genoten en wensen Abel heel veel succes in zijn nieuwe carrière. Groeten van allemaal

– Mevr. D. Sijpkens-Simonis  08-01-2013

 

Wat hawwe we in moaie, gesellige en ûntspannen reis hân fline wike snein. Alles wie dik yn oarder en de route wie prachtig. Wat is it ek in moai skipke. Mei syn tolven wie it wol in bytsje krap, mar it koe krekt.

– Akke Tjallema (Stichting Amateutoaniel Fryslân) 10-06-2012

 

Een picknick aan boord van de Avaleen is een ware beleving voor jong en oud. Onze rondvaart door het nationaal park De Alde Feanen was een onvergetelijke ervaring. We hebben zelfs een “baardmannetje” gezien! Doen we zeker nog een keer.

– Fam. Ten Berge 08-04-2012